I received the batter from my co-teacher J on Monday.
今日はそのバターに小麦粉と砂糖、牛乳をそれぞれ1カップずつ加えて混ぜる日。
Today is Day6 so I have to add 1cup of flour,sugar and milk to the bag and mush them.
ちょっと、100%完全小麦粉(しかもオーガニック)と粗目、ココナッツミルクを使ったんだけど・・・大丈夫かしら???
I used 100% organic whole wheat, raw sugar and coconut milk....I hope it will turn out okay...
このスターターって(もとのバターにはいっているもの)アミッシュのひとしか作り方を知らないらしいよ。だから10日目に分けるとき、3つのうちの1つは自分のためにとっておくんだって。
According to the instruction that came with the batter, only the Amish knew how to create the"starter"so if you give them all away at Day10, you will have to wait until someone gives one back.
さて、いよいよ日曜日には最後の材料を加えて焼くことになります。
On this coming Sunday, I will be adding the final ingredients and bake!
AMISH FRIENDSHIP BREAD
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